Sjølies WEB er en liten familiebedrift som per i dag drifter to nettbutikker, Skadedyr.net og Sprengkiler.no

Vi holder til på Søreidgrend utenfor Bergen.

I 2007 startet vi foretaket, hvor vi solgte belysning og diagnosesystemer til biler. Denne delen av bedriften ble solgt i 2011 og lever fortsatt den dag i dag.

I desember 2017 oppdaget vi skjeggkre i eneboligen vår. Vi hadde i lang tid observert det vi trodde var sølvkre, men etter å ha fanget noen individer skjønte vi at det måtte dreie seg om skjeggkre. Skjeggkre var på dette tidspunktet et relativt lite omhandlet problem i Norge. Vi så raskt at dette var en “varslet katastrofe” og at markedet for bekjempende produkter var økende. Vi tok da kontakt med våre gamle kontakter i Kina som ordnet med produksjon av limfeller, og Skadedyr.net ble opprettet.

Siden da har vi hatt som mål å bli landets største og billigste leverandør av produkter til bekjempelse av skjeggkre. Samt at dette skal gjøres med minimal bruk av gift, i samråd med Folkehelseinstituttets anbefalinger. Vi har I løpet av disse årene skaffet oss en unik kompetanse på skjeggkre og mulighetene for å bli kvitt dette. Både gjennom litteratur, men og gjennom egne dyrekjøpte erfaringer.

Selskapet Sjølies WEB er registrert i Foretaksregisteret og Merverdiavgiftsregisteret. Vårt organisasjonsnummer er 991809945.

Vår filosofi er at kundene skal være fornøyde! Er det noe du er misfornøyd med, ikke nøl med å ta kontakt, og vi vil gjøre det beste vi kan for å gjøre deg fornøyd.